请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版
犬马之家 门户 港澳台食囡指南 查看主题

插頭香,要做豪乳Yo Yo第一個客,請埋佢飲豆漿

发布者: 匿名 | 发布时间: 2018-10-28 21:39| 查看数: 5587| 评论数: 120|帖子模式

名称:Yo Yo
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

服务报告:小弟好中意大食格同大波既女女,一見鳳鳴YOYO本來好啱心水點知美人放大假...等到今日,終於等到插頭香,開門一見,豪乳級,對燈好大下,揸一揸手感真係唔錯,小撚慾望好強烈,我坐床上去佢就攬住我,用佢對豪乳擠壓我個胸膛,佢隻手好挑逗咁滑向我小弟弟,亙除亙剥,對奶保持堅挺而軟熟冇變形,咸濕的我不禁咬啖先....入浴室,前後仔細沖洗,有前後波推,對波軟淋淋好舒服,含著啖水踎下來就水簫,一路吹淫眼電住我,最抵死佢仲要邊吹邊RP,哇我真係幾乎比佢秒殺!出來由佢乾身,大爺招呼!前奏波推,catbath堅舒服,錫lin,舐袋,食旦,捐入車底毒龍鑽到入去,環保吹,吹到雪雪聲,好似當雪條咁食,當正幫老公吹咁到喉嚨蒂...吹到咁上下叫停上套,先黎女上騎馬,有D喉擒,頂唔順轉個姿勢,到我大發神威啦,男上女下不停砌佢,砌砌砌,佢妹妹真係好淺窄,砌到佢淫聲四起,佢仲話未夠,真係好大食,換推車位,大鞭大鞭開turbo狠狠咁屌落去,砌到YOYO達到高潮,最後我好掹套請佢僕豆漿,爽YY呀!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

最新评论

zuie 发表于 2019-10-3 12:23:08

名称:Yo Yo
zuie,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

服务报告:小弟好中意大食格同大波既女女,一見鳳鳴YOYO本來好啱心水點知美人放大假...等到今日,終於等到插頭香,開門一見,豪乳級,對燈好大下,揸一揸手感真係唔錯,小撚慾望好強烈,我坐床上去佢就攬住我,用佢對豪乳擠壓我個胸膛,佢隻手好挑逗咁滑向我小弟弟,亙除亙剥,對奶保持堅挺而軟熟冇變形,咸濕的我不禁咬啖先....入浴室,前後仔細沖洗,有前後波推,對波軟淋淋好舒服,含著啖水踎下來就水簫,一路吹淫眼電住我,最抵死佢仲要邊吹邊RP,哇我真係幾乎比佢秒殺!出來由佢乾身,大爺招呼!前奏波推,catbath堅舒服,錫lin,舐袋,食旦,捐入車底毒龍鑽到入去,環保吹,吹到雪雪聲,好似當雪條咁食,當正幫老公吹咁到喉嚨蒂...吹到咁上下叫停上套,先黎女上騎馬,有D喉擒,頂唔順轉個姿勢,到我大發神威啦,男上女下不停砌佢,砌砌砌,佢妹妹真係好淺窄,砌到佢淫聲四起,佢仲話未夠,真係好大食,換推車位,大鞭大鞭開turbo狠狠咁屌落去,砌到YOYO達到高潮,最後我好掹套請佢僕豆漿,爽YY呀!
ak4799ak 发表于 2018-10-30 21:19:34
傾  簡單過程:見有ching講佢,米試下啦,入房後,有包菊花茶飲,跟住囡囡就拖著我入去沖涼,先攬住鍚咀咀,之後來個水中簫,以免響浴室走火,即刻叫停抺身出去(因我細佬都幾敏感下).上到床由佢先服侍我,先黎個環保吹,吹得
wuzhixing 发表于 2018-11-6 15:26:12
傾  簡單過程:見有ching講佢,米試下啦,入房後,有包菊花茶飲,跟住囡囡就拖著我入去沖涼,先攬住鍚咀咀,之後來個水中簫,以免響浴室走火,即刻叫停抺身出去(因我細佬都幾敏感下).上到床由佢先服侍我,先黎個環保吹,吹得
korner 发表于 2018-10-29 11:23:00
香港的可以参考下
qqmoqi 发表于 2018-10-29 12:55:49
这个看上去就超大啊,可以啊。希望可以洗面奶
无头骑士 发表于 2018-10-30 12:48:51
谢谢楼主分享
明哥 发表于 2018-10-30 18:18:46
谢谢分享再接再厉
C1234567 发表于 2018-10-30 19:54:21
回复看全文
6671748 发表于 2018-10-30 20:12:02
谢谢楼主分享
shane 发表于 2018-10-31 00:11:40
福地多性福,流口水!
王尼玛 发表于 2018-10-31 01:14:54
回复看看图先,看了可以不