请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版
QM之家 门户 港澳台食囡指南 查看主题

22歲正宗陀地索女,嫩口冬佟,AV服務,環保吹,毒龍鑽

发布者: 匿名 | 发布时间: 2018-10-28 21:41| 查看数: 2609| 评论数: 70|帖子模式

名称:陀地幼幼 冬佟
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

服务报告:心身寂莫,搵件有樣有身材又識嗲人嘅靚女服侍,享盡溫柔!嫩口冬佟,
芳齡22歲,正宗陀地索女,香港土生土長,不單樣貌省鏡,身材夠平均,全身走肥,修長美腿,莞式一條龍服務樣樣掂,屌完口爆埋,正到無倫,不容錯過!
最緊要仲要和藹可親,同聲同氣好有親切感,狂野又夠風騷,夠姣夠放,攬實我偷桃撈月,
真正淫女人,攬攬錫錫過足手癮,大家互相除衫入去沖涼,鴛鴦戲水,邊洗邊玩,侍浴殷勤用心仔細,不停搓洗碌野,
好似服侍大爺咁幫我清洗得慢條斯理,BM磨前磨後,水中簫好得嘅吹功,沖涼房玩左好耐,返出去,
展開床上大戰,熱情似火全身漫遊,含~吹~瀨~啜;銷魂毒龍鑽,電光石火間痕到我欲火攻心,奶春袋到啜鳩身,環保吹簫好鬼舒服,直笛橫簫,下下自動波深喉,
用咀唇包緊龜頭係咁啜,仲用淫眼黎電我,刺激地吹到雪雪聲,好鬼投入,吹功好得爽到我頂頂再抽回,好有AV感覺,吹到碌野鬼咁硬,正到不得了!
帶套就地正法,主動先黎女上坐蓮,粉紅港鮑窄窄緊緊,騎功厲害,瘋狂上下un,囡囡又夠投入肉緊叫聲又銷魂,夠姣夠蕩,
不斷變換姿勢,真係令我欲仙欲死,運用我生平最利害嘅狗仔式,狠狠地推到啪啪聲,推到佢呻吟聲四起,
最後男上體位,我感受到佢下體強烈收縮,最後識玩一定玩環保口爆完乾,雙雙軟癱於床上喘氣!掂呀!

最新评论

-゛kesLmy 发表于 2019-1-29 05:05:07
簡單過程:見有ching講佢,米試下啦,入房後,有包菊花茶飲,跟住囡囡就拖著我入去沖涼,先攬住鍚咀咀,之後來個水中簫,以免響浴室走火,即刻叫停抺身出去(因我細佬都幾敏感下).上到床由佢先服侍我,先黎個環保吹,
seadog167 发表于 2019-4-7 13:09:05

簡單過程:見有ching講佢,米試下啦,入房後,有包菊花茶飲,跟住囡囡就拖著我入去沖涼,先攬住鍚咀咀,之後來個水中簫,以免響浴室走火,即刻叫停抺身出去(因我細佬都幾敏感下).上到床由佢先服侍我,先黎個環保吹
15989234431 发表于 2018-10-31 14:10:26
广州话报告,好顶瘾                           
笑面罗刹 发表于 2018-10-29 08:11:32
睇下咩环境~~~
舞飞扬 发表于 2018-10-29 11:38:53
没去过没去过了
广州大大狼 发表于 2018-10-30 02:08:09
看看什么素质再说
6671748 发表于 2018-10-30 03:11:18
谢谢楼主分享信息
279449131 发表于 2018-10-30 11:13:19

谢谢楼主分享信息
mikuni392 发表于 2018-10-30 12:17:36
睇下咩环境~~~
nothing 发表于 2018-10-31 01:28:58
睇下咩回事
linhengxi1 发表于 2018-10-31 06:00:40
看看这些照片
SexyAda 发表于 2018-10-31 08:46:35
thx for sharing