请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版
犬马之家 门户 港澳台食囡指南 查看主题

新做高挑巨乳混血學生妹21歲走肥,嫩口女朋友feel,夠姣

发布者: 匿名 | 发布时间: 2018-10-28 21:43| 查看数: 3926| 评论数: 79|帖子模式

名称:巨乳混血學生妹21
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

联系地址:
服务报告:我叫巨乳混血學生妹著黑色連身絲襪,勁誘惑,線條靚,對腳長,白白淨淨皮膚同對腳好滑好正,真係好有女人味,好有feeling,就佢啦,諗都唔使諗,就係佢啦,入黎攬攬摷摷,我鐘意佢夠姣,玩得又夠放,有少少偷情FEEL,我坐係床度佢幫我除鞋除襪,突然間自己成個大王咁,玩下佢對波,好好揸,手感真係好,拖住佢入去沖涼,我幫下佢洗佢又幫下我洗,同佢都幾好傾下,好有心機慢慢咁BM,估唔到仲有水簫,會望住你黎吹,淫呀!
沖完涼就抺身出去,出黎攤上床食支煙仔先,而佢對手已經同緊我細佬打招呼,再黎漫遊,由頸錫到小腿再上番去我linlin,又玩毒龍,又環保吹,又69,好盞鬼,好好玩,吹功真係掂,高級組,由慢到快,吹得好有節奏,吹到唔識停,仲整左幾野深喉,佢吹得好肉緊,我真係唔知我細佬原來咁好食,上套埋牙女上一入緊緊地喎,洞穴又窄又濕,只鮑魚仲好靚,跟住係咁搖,爽到呀!轉推車,patpat都有肉幾好推,男上終於認唔住爆漿!!!真係愧對大家,射完整個收音機,轉多幾個pose好配合,佢好能投入,好似佢仲enjoy過我,陪沖涼,抵讚,俾家用閃人,親切嘅服務,係值得讚嘅地方。

最新评论

harvey 发表于 2019-4-20 18:05:29
沖完涼就抺身出去,出黎攤上床食支煙仔先,而佢對手已經同緊我細佬打招呼,再黎漫遊,由頸錫到小腿再上番去我linlin,又玩毒龍,又環保吹,又69,好盞鬼,好好玩,吹功真係掂,高級組,由慢到快,吹得好有節奏,吹到唔識停,仲整左幾野
81605231lin 发表于 昨天 13:16
沖完涼就抺身出去,出黎攤上床食支煙仔先,而佢對手已經同緊我細佬打招呼,再黎漫遊,由頸錫到小腿再上番去我linlin,又玩毒龍,又環保吹
灰太狼哥哥 发表于 2019-7-11 13:36:43
真係愧對大家,射完整個收音機,轉多幾個pose好配合,佢好能投入,好似佢仲enjoy過我,陪沖涼,抵讚,俾家用閃人,親切嘅服務
qm321 发表于 2018-10-28 23:28:03
看看怎么样…
korner 发表于 2018-10-29 19:17:59
肯定不怎么样
伐娇 发表于 2018-10-29 20:06:13
korner 发表于 半小时前
肯定不怎么样
zx1822 发表于 2018-10-29 20:35:39
真的假的啊
schiff123 发表于 2018-10-30 19:04:47
看看怎么样。。。。。
ssskevin1988 发表于 2018-11-3 04:42:10
我叫巨乳混血學生妹著黑色連身絲襪,勁誘惑,線條靚
伞下雨 发表于 2018-11-4 01:26:31
回复看隐藏
banjohn0 发表于 2018-11-4 02:52:57
看看有没有图片,没有我是不会回复的。
我88888 发表于 2018-11-4 10:51:05
啦啦啦啦考虑考虑