请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版
犬马之家 门户 港澳台食囡指南 查看主题

Eva服務好、功夫絕對到位,同佢做愛簡直係一流既享受

发布者: 匿名 | 发布时间: 2018-11-4 21:44| 查看数: 4453| 评论数: 88|帖子模式

名称:Eva
联系方式:
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

服务报告:小弟今日係旺角工作、咁就腳收工後當然要會一會我女神啦,Eva點解會係我女神,因為覺得佢樣靚、身材fit、有服務、當我係佢男朋友咁服侍我,同Eva做愛比到我有種好特別既快感,所以佢係我心中係既女神。

一於打個電話比Eva約左先,相約舊相好吾洗破冰,準時上到去一見如顧,Eva真係好sexy著住粉紅色泳衣開門,身材盡顯睇倒巳鳩硬,即時攬攬鍚錫,同Eva一路鍚一路幫我除衫入去鴛鴦浴,入到浴室Eva服侍我用佢36C大波幫我波推、之後又水中簫、吹到雪雪聲、啜埋旦旦、Eva簫功真係一流,吹左一陣已經頂吾順叫停Eva。

上床之後Eva開始挑情、鍚linlin錫耳仔挑情工夫做足由頭錫到落腳,去到小弟條肉腸度吹左一曲魔笛追魂,Eva簫功真係利害、深喉,條利係龜頭度打轉,啜蛋蛋,鍚埋大腿內側。

之後忍吾住上套主動女上,Eva騎功超卓一路un一路自摸,睇佢既表情真係令到我high爆,騎功都屬於元老級別,妹妹隧道短又窄又多水,插得好舒服,再轉姿勢狗仔式,大大力插入去爽到冇朋友,Evapatpat好好肉配合我插到啪啪聲,Eva呻吟聲好好聽,最後男上,插到Eva咬晒唇好Enjoy咁,Eva用雙腿好肉緊咁夾住我條腰呻吟聲越黎越大聲,睇黎佢已經到達高潮,最後用強勁既衝刺插多幾十吓後派彩。

仲有事後浴,比家用+貼士,Eva好玩又好砌,下次一定要繼續搵番我女神,實在太正了太好玩了!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

最新评论

mi55 发表于 2018-11-6 12:08:05
再轉姿勢狗仔式,大大力插入去爽到冇朋友,Evapatpat好好肉配合我插到啪啪聲,Eva呻吟聲好好聽,最後男上,插到Eva咬晒唇好Enjoy咁,Eva用雙腿好肉緊咁夾住我條腰呻吟聲越黎越大聲,睇黎佢已經到達高潮,最後用強勁既衝刺插多幾十吓後派彩。
gu3lei 发表于 2019-2-3 23:48:50
以前不懂,看贴总是不回,一直没提升等级和增加金币;现在我明白了,反正回贴可以升级,也可以赚金币,而下载又需要金币,我就把这句话复制下来,遇贴就回,捞金
bbbaaakc 发表于 2018-12-17 20:45:17
: Eva服務好、功夫絕對到位,同佢做愛簡直係一流既享受
1326511XXOO 发表于 2018-11-5 09:58:58
EVA,好厉害的样子
sarsad 发表于 2018-11-5 20:53:43

感谢楼主分享
abc010 发表于 2018-11-5 21:23:15
系咪36C噶~~~~
LrainW 发表于 2018-11-6 08:28:47
路过看一看
314394873 发表于 2018-11-6 19:23:10
ss
伐娇 发表于 2018-11-6 20:20:34
EVA,好厉害的样子
cicicoco 发表于 2018-11-9 22:06:00
凯卫 发表于 2018-11-10 16:16:01
回复看看图片